…azi nu cumpar niciun drog – mai postez ceva pe blog
Icoana RSS Icoana Index
 • Utilitare

  Aici plasez diferite referinte la situri interneti sau la programuri, create de mine sau gasite pirn Internet si care usureaza viata noastra de zi cu zi;


  Sistem contabil gratuit si foarte bun

  Un sistem contabil gratuit care este foarte eficient si are multe functii incorporate. L-am descoperit acum recent si acum fac traducerea lui din Engleza in Romana. Este foarte util pentru orice tip de intreprindere. Are posibilitati largi de evidenta contabila, producere, inventar etc.  Unde-s banii?

  O baza de date in MSAccess, creata si folosita de mine si de apropiatii mei pentru administrarea usoara a finantelor familiei.


  Keepass – un program de generare, pastrare si introducere automata a numelor de utilizator si a password-urilor. Il utilizez deja de vre-o jumatate de an si il gasesc foarte practic si comod.

  Informatia despre program o gasiti Aici


  WinAlarm – o aplicatie ce permite programarea unui sir de alarme. Programari multiple si sistematice in functie de saptamana, zi de lucru, luna an etc. Design simplu si deschis spre personalizare.
  Programul nu pretinde a fi un “personal organizer” – pe care il gasesc greoi si voluminos.

  Informatia despre program o gasiti Aici


  DaDaBik – un frontend in PHP pentru baza de date. Permite crearea unei interfete de manipulare a bazei de date de pe server. Este tradus in multe limbi si are o interfata intuitiva. Foarte usor de adaptat cerintelor si la fel foarte usor de personalizat.
  Acest script este destinat celor, care nu poseda pe larg PHP-ul, dar totusi cunosc ceva notiuni de baza.

  Situl programului il gasiti Aici


  VLC player – un program multimedia, care este foarte eficient, mic in volum si suporta aproape orice format de fisiere multimedia.

  Incarcati programul de aici